photo my baby

photo my baby

Tuesday, September 11, 2012

as slm semua. ape khabar?.. harap2 semua sihat sentiasa .. hari ni sudah 23 syawal masih ade 6/7 hari lg tok kita sambut raya .. org kata raya kan sebulan.. hehe, 
harini sya sudah seminggu berada di rumah br nk update blog slps blk dr holiday ke msia. becerita tg msia.. ermmm mmg best beraya dimsia. sape  yg x nk beraya dgn keluarga tersayang kn.. tp sayang nye lupa pula nk bergambar ngn mereka.. mcm2 ragam budak2 ni kt kampung.. sabar je la.. haha.. yg penting raya tahun ni happening giler bersama cousin2 .. hope lepas ni masih ade lg lah kesempatan untuk kami berraya bersama.. 
dan tak sangka ade 2 my cousin tu name anak nye same name dgn my lil boi.. MOHD AQIL .. glemer jgk nama ni kan.. hehehee.. ok la sambung lain kali k.. ade kerja nk buat.. hehe, wslm.

No comments: